BedWars bedwars macrocular ve moderatörler

Cryoz

New member
Ben bu sunucuda sırlama kasan biriyim ismim ''Cryoz'' bakın,soloda sıralama kasıyom ama sunucunuzda şu gibi rütbeler (skilled,gamer,hero,vb) oyunlarda sürekli makro sahipleri, sahiplerinden biride ''Skilled RedMonY21'' adlı oyuncu gerçekten makro sahibi biri kaç kere banlanmıyor lütfen size karşı Kötü yorum yapmak istemiyorum,adam akıllı oyun oynamaya çalışıyor şurda,sizin Ban sisteminiz oldukça kötü bundan önçe hiç hile ve makro dahil kullanmadığım hesabımı kalıcı Banladınız gerçekten bu işi düzeltin çünkü ben bu oyun tilt olmak istiyorum, gerçekten bana zoru yaptırmayın Adam Akıllı şu sistemi düzeltin bu adamıda banlayın banlamassanız olacakları siz düşünün

Cryoz

New member
evet arkadaşlar yazdığım forum sunucusu moderatörlerini sinirlendirdi herhalde ahhaahah buradan moderatörlere sesleniyorum beni istediğiniz kadar banlayın haah aptallar korkmayın bu kadar ama beni şu anda yasakladığınız için bu sunucunun batmasını sağlıycam aptal aptal bide beni banlamışsınız zorunuza gittiniz belli ztn bekliyorin amına koyayım yeteneksiz beyinsiz beyinsiz gerizekalılar adam akıllı bir sistem yapmak size zor mu geliyor siktirin gidin başka bir yerde öğrenin siz kazanın diye oynamıyoz biz son zamanlarda neden oyuncu boyunca zayıflamayı zannediyosunuz ha beyniniz var mı ki onu bile açıklarsınız artık söylüyorumki darı makro kullanıyor raporluyorum 3 kere hemde adam banlanmıyor ben forum atıyom ban yiyom ahahha bunu burada herkes görsün şimdi azcık erkekseniz bu forumu kaldırırsanız kaldırırsanız onu defasında yazanm bunu siz istediğiniz eceliniz olucam aptal orruspular şimdi Yarramı yalayın sunucuda oyuncu bırakmayacam beyinsizler sizi yalvartacam orruspular... cocuuuuuuu!!!