Adım Chickennw12. Yasaklama sebebim: yasağı ihlal etmek. Toplam 150 gündür yasaklıyım ve yasağımın kalkması için yaklaşık 76 gündür bekliyim. Yasağımın kaldırılmasın sadece 1 ay kaldı ve beklemekten gerçekten yoruldum, bu yüzden bu forumu oluşturmaya karar verdim. Sizden tek isteğim, lütfen bana bir şans verin ve yasağımı kaldırın. Bir daha böyle bir şey yapmayacağıma içtenlikle söz veriyorum ve yasağımı kendim çıkarmam. Lütfen bana bir sans verin; bu sunucuda aktif olarak oynuyordum ve çok özlüyorum, çünkü uzun zamandır giriş yapmadım. Lütfen bana bir şans verin, sunucudaki herkes beni tanıyor ve yasağımın kaldırılmasın istiyor ama her şey beden bağlı. Bu forumu görüp yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim. Tek isteğim, tek dileğim—lütfen bana bir ş
ans ver. Yemin ederim bir dahahasla böyle bir şey yapımacağım. Yaptıklarımdan ders aldım ve bir daha asla böyle bir şey tekrarlamacağım...
ans ver. Yemin ederim bir dahahasla böyle bir şey yapımacağım. Yaptıklarımdan ders aldım ve bir daha asla böyle bir şey tekrarlamacağım...